Ledige stillinger

Ordrup Gymnasium søger ny kollega til at undervise i italiensk

Stillingen er en fastansættelse, på nuværende tidspunkt på 60%.

På sigt kan stillingen blive en fuldtidsstilling, såfremt andet fag med undervisningskompetence er relevant for OG.

-til ansættelse pr. 1. august 2019

Om OG

OG er et lokalt gymnasium med en alsidig række af studieretninger. Vi har en ambitiøs faglighed i vores undervisning, og vi udvikler os pædagogisk med et stærkt fokus på den enkelte elev og den enkelte elevs læring, bl.a gennem anvendelse af de bærende principper for synlig læring.

Globaliseringen er et perspektiv, som fylder meget i undervisningen og de fleste af OG’s aktiviteter. Vi udvider løbende kredsen af samarbejdsskoler i udlandet: det giver basis for virtuelle, faglige samarbejder i klasserne, for udvekslingsrejser og for individuelle udvekslingsordninger.

Udover disse udviklingsperspektiver spiller traditioner en væsentlig rolle på OG. OG’s bærende værdi om respekt for det enkelte menneske blev første gang formuleret af skolens grundlægger i 1873, og vi tror på værdien af at skabe stærke fællesskaber – for både elever og ansatte – gennem involvering og ansvar.

Vores elever oplever, at der er plads til dem, hver og en, – og at vi har et fokus på den enkeltes muligheder.  Det er blandt andet derfor, at OG i flere år har opnået topplacering i de landsdækkende undersøgelser af elevtrivslen på gymnasierne.

Samtidig er OG et af de gymnasier, der sender flest elever videre til de lange videregående uddannelser.

Der er pt. ca. 840 elever og 80 ansatte på OG.

Om dig

Du har fokus på elevernes læring og brænder for undervisning på en solid faglig baggrund, og vi forventer, at du har bestået kandidateksamen.

Du interesserer dig for didaktisk udvikling sammen med dine kolleger

Du behersker anvendelse af IT i undervisningen og har en aktiv viden om nye faglige landvindinger i dine fag

Du vil engagere dig i det gode studie- og arbejdsmiljø, som vi har på OG.

Om ansøgningen

Ansøgning gerne hurtigst muligt, fristen er den 28. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende. Evt. spørgsmål kan rettes til vicerektor Ole Pinholt på tlf. 39960813.

Ansøgning sendes til sekretær, Marlene Ginsborg: jobans@ordrupgymnasium.dk  på GL’s ansøgningsskema med bilag, herunder CV og eksamenspapirer.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.