Klog på OG

Er du spændt på at starte i gymnasiet? Og er du lidt usikker på, om du nu også kan klare de nye faglige krav, som følger med det at starte på en ungdomsuddannelse?

På OG forventer vi, at du gør dit bedste – men vi har ingen forestilling om, at du kan alt i forvejen. Vi hjælper dig hele vejen frem mod din studentereksamen, hvis du går til fagene med en nysgerrighed og en lyst til at lære!

Gennem flere år har vores elever fået et højere karaktergennemsnit end forventet – dette omtales som en skoles ”løfteevne”. Det skyldes skolens fokuserede arbejde med trivsel, samarbejde og fokus på læring i stedet for karakterer. Du vil fx opleve, at du på OG ofte får konstruktiv feedback i stedet for en karakter, og at det er helt ok at lave fejl og stille mange spørgsmål for at blive ”rigtig klog”. Men vi giver også karakterer, især i 2.g og 3.g, så du kender dit standpunkt og ved, hvad du skal arbejde mere med. Du behøver med andre ord ikke være klog for at starte på OG, men du har gode muligheder for at blive det, mens du er her.

Så kast dig ud i de faglige udfordringer – vi giver dig plads til at være nysgerrig, til at lære, til at være ambitiøs og til at fejle. Vi glæder os til samarbejdet med dig!

fff