Kom til besøgsdag

På en besøgsdag kan du opleve en skoledag på OG, hvor du går i en almindelig gymnasieklasse og følger elevernes skema. Tutorer fra klassen vil hjælpe dig, vise dig rundt og introducere dig til livet på skolen.

Når du booker din besøgsdag, angiver du, hvilket fagområde der interesser dig mest (naturvidenskab, sprog, musik eller samfundsvidenskab), og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dit ønske.

Hvis du har spørgsmål om skolen, studieretningerne eller booking af din besøgsdag, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 39640178, skrive til cs@ordrup-gym.dk eller kontakte vores studievejledning.

Hvis du ikke modtager en bekræftelse på mail indenfor kort tid, kan den ligge i dit spamfilter (“junk”). Hvis du er i tvivl, om din booking er registreret, kan du skrive til cs@ordrup-gym.dk

Program for besøgsdagen:

Kl. 9.00-9.30
Du bydes velkommen i Den Blå Sal (som ligger på 1. sal) af Rektor Søren Helstrup, repræsentanter fra Elevrådet samt en studievejleder.

Kl. 9.30-10.00
Dine tutorer viser dig rundt på skolen.

Kl. 10.00-11.45
Du følger undervisningen i den klasse, du besøger, sammen med dine tutorer.

Kl. 11.45-12.15
Frokostpause med en sandwich i OG’s Deli.

Kl. 12.15-14.00
Du følger undervisningen i den klasse, du besøger.

Kl. 14.00-14.30
Opsamling på dagens forløb sammen med en studievejleder, udlevering af materiale om skolen og studieretningerne samt mulighed for at stille spørgsmål.

Herunder kan du se en lille video, som nogle af tutorerne har lavet om OG.

Play